Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild: Jonas Wängestam


De bästa människorna



De bästa människorna
är de tysta
de som står stilla
i dunklet
och tänker




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 387 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-29 21:17



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ett skönt uttryck för så många, som kanske inte syns och hörs så ofta, men lika viktiga som de som hörs! Skulle vilja tillägga "och väntar"
2014-11-22

    AgnesKenshin
sant! utan tid att tänka, vad finns då att komma med... ?
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström