Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnärlig frihet!

Är att få uttrycka sina känslor
avslöja sina inre tankar på ark
måla fram sitt eget unika verk
att våga sig förbi ram och mall
slänga sig ut för det stora stupet
djupdyka i själens oändliga hav
segla omkring i periferin utan slut
blotta sig naken utan rädsla för andra
pennan och penseln kräver frihet
frihet blåser liv och lust i konst!




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-01 11:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För att vi ska vara fria har Kristus frigjort oss, som aposteln Paulus skriver till galaterna.
2014-11-01

  Valter Örn VIP
Varenda rad du skriver här är så värdefull. Det kan inte sägas bättre!
2014-11-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP