Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ryggsäck

som frusna tårar
från himmel
faller du likt 
saknad

full konstrast 
mot svart 
klär du
trottoarer

du är ryggsäcken
jag aldrig packade
men ändå
burit 
för länge





Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-31 23:29



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Denna är grym!
2014-11-03

  walborg
Väcker associationer
2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric