Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig Israel

Israel jag älskar dig
min eviga vackra skatt
ser de vise männen
ledas fram en stjärnklar natt
till stallet uti Bethlehem
där Jesus föddes låg
de förundrades av ljuset
då de lilla barnet såg
Frälsaren till världen
som dog uppstod och vann
detta är ingen saga
en verklighet så sann
Israel jag älskar dig
du lyser upp så stark
Guds ögon blickar ständigt
ned på din heliga mark
Israel jag älskar dig
jag hyllar dig i ord
så länge som jag lever
står jag upp för dig på jord





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-01 12:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2014-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Även jag älskar och försvarar Israel.
Landet omges av mörker men detta får Israel att stråla desto klarare.
2014-11-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP