Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19 år har gått men löven faller likväl på samma sätt och fågelsträcken formerar sig nu som då.


1995-09-16

Jag sitter och försöker skriva men jag vet inte vad jag skall skriva om. Idag blåser det och det är kyligt.
Molnen är höga och tunna.

Solen lyser genom de tunna molnen. Det är höst igen. Löv och annat skräp flyger runt i vinden och fåglarna driver runt i kastbyarna.

Sommaren tar alltid lika fort slut. Den känns så avlägsen nu när träden byter färg och fåglarna försvinner söderut.




Prosa (Kortnovell) av Henrik Sjöberg
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-01 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg