Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten spirar i dimlig essens


Sina kalla regn
De sista störtande löven
Frostnätters kamp
Atlantiska vindar

Drottning Borea
synes närma sig
så vacker i sin kyla

Rädes ej vintrig tid

Nej, det finns en underlig
längtan dit

Likt en hemlig kärlek

Nariga friska vindar
över snöbäddar mjuka

Det är varmt och skönt
därinne då




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-01 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST