Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sonhustrus 40 årsfirning blev en mycket lyckad tilldragelse med inslag av både tal, trolleri, linedance och solosång. Egen bild.


En lyckad 40 årsfest.


Är lycklig till

ande kropp

och själ...


en alltigenom

lyckad kväll

i både glädje

och gamman




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-11-01 23:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så trevligt...
2014-11-04

  Eva Helene VIP
Härligt!
2014-11-03

    ej medlem längre
Underbart med kalas och dans!
2014-11-02

    ej medlem längre
Så härligt med varm gemenskap och fest.
2014-11-02

  louisegirl
Så fint och trevligt, vännen <3
2014-11-02

  anits VIP
Så trevligt Bibbi!
2014-11-02

    ej medlem längre
Va trevligt, ha det så gott Bibbi!
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP