Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Paris vore en ros


Om Paris vore en ros
så skulle jag leva intill bladen

intill det röda i din mun

Jag skulle vara
vattendropparna
som du behöver för att andas

jag skulle födas
i din kyss,

i ditt liv min älskade.




Fri vers av Oscar E Quinn
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-03 17:38



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Smäktande ljuvligt
2014-11-04

  Angel of love
Vackert från Om till älskade.
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Oscar E Quinn
Oscar E Quinn