Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre syskon 0ch en svåger samlade till att fira en stundande födelsedag. Foto av en servitris.


La Siesta


Inte så ofta vi syskon

har tillfälle träffas


då vi bor på olika

platser i landet


och vi börjar

bli ålderstigna


men nu hände det

att vi träffades


fem av sex möjliga

då en bor i London


på ett släktkalas

och dagen efter


var tre av oss

på restaurang


En minnesrik dag

för oss alla till


att minnas i ljus

kommande dagar








Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-11-03 19:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gott med familjegemenskap...
2014-11-04

  Eva Helene VIP
Värmande!
2014-11-04

  Bo Himmelsbåge
En fin glädjestund att minnas med tacksamhet.
2014-11-04

    ej medlem längre
Heliga möten.
2014-11-04

  Stefan Albrektsson
Fint Bibbi! Härligt med bevarade familjerelationer - den delade historien är större än individens.
2014-11-04

  M.A.J.R
Det var en god sammanhållning, alltid kul med syskon träff. Familj ska man ta vara på. :-)
2014-11-04

  Chawa VIP
En glädjestund så fin...!
2014-11-04

  Eva Langrath VIP
Fint och ömsint skrivet
2014-11-03

    ej medlem längre
Å vad härligt! Syskon är viktiga. Även om man inte ses så ofta. Fem av sex är inte illa!

2014-11-03

    ej medlem längre
Så trevligt att ha syskonen på besök, flera på en gång...
2014-11-03

    ej medlem längre
Det är en styrka och glädje att ha varandra.
2014-11-03

    ej medlem längre
Det är fint med sammanhållning mellan syskonen!
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP