Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan det bli för socialt


Vill vara ifred!


En mycket stressad dam ifrån Skara
mestadels ifred önskar få vara

En idé hon fick
Därför hon då gick

på kurs om hur man blir en satmara




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-04 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST