Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I förberedelse inför kvällens bibelskola i Bäckbykyrkan fann jag detta så trosstärkande. Bild Google


...ängel framför dig.


Mose hade fått lagen

på Sinai berg

och instruerade

hur Gud skulle

gå med sitt folk

om de höll sig

till Guds vägar


"min ängel ska

gå framför dig

och föra dig

till den ort

sam jag utsett"


"...mitt namn är i honom"


Varför ska det

vara så svårt

att höra och göra?


Folket lovade

att de skulle göra

det Gud befallt


Vårt stora dilemma

även idag är att vi är

så tröga att höra

och göra det Gud vill


Bortvändheten från Gud

är förödande i dagsläget

och snart nog bor jag

konstant i bönekammaren

och söker Guds ansikte

för mitt land och folk

och ber om förlåtelse

så Gud ska kunna

gripa in...


Mose, Daniel, Nehemja

och Asaf i Psaltaren

ropade till Gud i

"oss" och "vi" form

för sitt folk och bad

om förlåtelse och

blev bönhörda


Jag söker medlöpare

som kan "stå i gapet"

för landet som

profeten Hesekiel

också efterlyser




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-06 16:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat,änglarna behövs absolut även i vår tid!
2014-11-22

  mare VIP
Bra, applåderar massor!
2014-11-14

  Eva Helene VIP
Nog behövs änglarna i vår tid!
2014-11-09

  ResenärGenomLivet VIP
Det behövs folk på muren...med både murslev och svärd...hur ska det annars gå för vårt land?
2014-11-07

    ej medlem längre
Fin text....visst är det viktigt att be för landet
2014-11-06

  louisegirl
Så vackert..
2014-11-06

    ej medlem längre
Ängeln är vacker.
2014-11-06

    ej medlem längre
Jag missionera lite i kåkarna med mitt bygdeblad å får väl räkna mig åtminstone som liten medlöpare!?
2014-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP