Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädslan kommer och går...


Rädd

Blir osäker och rädd ibland

Du berättar och jag lyssnar

Tar in vad du säger

Känner att du tappar känslan

Avståndet mellan oss växer än mer än det geografiska

Lång väg hem

Oro i min kropp

Min kärlek når inte fram

Den kanske inte är tillräcklig för dig

Just nu vet jag inte hur jag ska nå fram
för att berätta att jag vill det du vill

Att våra liv ska flätas samman

Vill börja detta nya liv NU!




Fri vers av Deadhead
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-05 09:46



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Jag har svarat..
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Deadhead

Mina favoriter
Ängel!
Vilsen