Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avsked på morgonen


Morgonbestyr

Lämnar en sömndrucken vacker kvinna i sin säng
En sista kram innan jag far iväg för dagens förvärv
Kramen och en sista blick på Henne värmer mig tills jag åter finns hos henne senare ikväll
I hissen ner känner jag redan en längtan efter hennes famn




Fri vers av Deadhead
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-22 07:58



Bookmark and Share


    sunnanvind
Din kärlek ska hon
vara rädd om!
2007-01-22

  Marita Walldén
Samma känsla har jag. När jag hör hissen så längtar jag tills du är hemma igen och tiden kan inte gå snabbt nog.
Tårar, men av glädje över det vi har.
2007-01-22

    Camillaa
Beautifuuul!:)
/ C
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Deadhead

Mina favoriter
Ängel!
Vilsen