Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan


Oändligt

Oändliga mil mellan dig och mig
Jag skriker tyst inom mig
Saknaden efter dig äter upp mig
Bit för bit
Måste få känna din hud snart
Din doft
Din tunga
Din kropp
Galenskapen står på lur
Vill känna dig i min famn
Känna din värme
Vi ses...........




Fri vers av Deadhead
Läst 497 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-07 17:14



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Men när? Vill känna exakt samma saker som du skriver. Längtar ännu mer nu, dumma dig. ;)
Givetvis en 5:a för mig och det för att jag kan känna att du älskar mig trots oändliga mil emellan oss. Spara galenskapen tills vi möts..
2005-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Deadhead

Mina favoriter
Ängel!
Vilsen