Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Du

Du ska veta att allt jag gör är med dig i mina tankar

Glädjen över att få vakna upp vid din sida varje morgon gör att dagen blir
enkel innan jag kommer hem till dig på kvällen

Du är min luft och dagen blir lätt att andas i




Fri vers av Deadhead
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-14 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deadhead

Mina favoriter
Ängel!
Vilsen