Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppbrottets tid är här


Nytt liv

Nu är början på något nytt så nära
Så nära som man kan komma
Jag vet egentligen ingenting om vad det nya innebär
Annat än att jag älskar kvinnan som är med mig i det nya
Jag älskar henne innerligt och ljuvt
Hon får mig att göra saker jag aldrig trott jag kunnat
Hon får mig att se utanpå min egen värld
Våga upptäcka nya saker
Hon får mig att vilja starta på nytt igen
Jag vill ha henne vid min sida och älska henne resten av mitt liv




Fri vers av Deadhead
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-11 09:44



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Så länge jag förstår att du känner som du skriver här, finns jag vid din sida.
Inte på 40 år har jag fått höra så här vackra ord om mig själv och igen undrar jag vem du beskriver. Kan det verkligen vara jag?
Tårar.. men de är rosa.. precis som mitt innehåll blev när jag träffade dig.
Början på något nytt är nära. Spännande, men ändå så tryggt.
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Deadhead

Mina favoriter
Ängel!
Vilsen