Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som livet är ibland


Krokigt

Det som ser ut som en spikrak promenad blir alltid något annat
Då ser man inte alla krökar på vägen
Ögonen spelar en spratt och man blundar för det krokiga
Plötsligt infinner sig en krök
Lika förvånande varje gång
Är det bara en krök så väjer man ganska lätt undan
Är det fler på en gång blir det svajigt och jobbigt
Men till slut rätar vägen på sig och raksträckan dyker upp igen




Fri vers av Deadhead
Läst 541 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-24 11:38



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Precis som livet är ibland. SOm vanligt måste man träffa på krökarna för att uppleva raksträckan.
2005-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Deadhead

Mina favoriter
Ängel!
Vilsen