Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livsbalans


livsbalans

livsbalans,
en chans

staplande steg
i trans




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-08 22:43



Bookmark and Share


  walborg
Tänkvärt
2014-11-09

  KYREUS of Sweden
Step
by
step,


little by



little
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric