Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som barnvakt i fredags till barnbarn i stan då mamman var på kvinnomiddag och pappan på Älvsjömässan hände följande:


Femårig låtskrivare


Mitt yngsta

femåriga

barnbarn


skulle skriva

en text till

låten som han

skulle framföra


till gitarr som

var på arabiska

sa han


Jag blev

så imponerad

av hans fantasi


att jag måste

föreviga stunden




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-11-09 07:39



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin ;)
2014-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Det skulle ha varit roligt att höra...
vad månne bli av detta barn...:-)
2014-11-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbart! Tack för att du delar dessa ljusglimtar. Eloge till pojken!
2014-11-10

  Bo Himmelsbåge
En stråle av ljus vid så unga år
vilken skinande framtid denna
unga poet säkert får...
2014-11-10

  bittemi VIP
Härligt! Vad är väl som stunder med barnbarn!
2014-11-09

  Eva Helene VIP
Det ska börjas i tid . . .
Ljuvligt hjärtevärmande i ord och bild!
2014-11-09

    ej medlem längre
Aaaah!! Underbart! Vilken kreativitet! Vad ska det bli av den pojken!?
Rart!
2014-11-09

  Ronny Berk
en stund, väl värd att föreviga, ja !
2014-11-09

  Palett
Härlig text om en stund med barnbarnet !
2014-11-09

    ej medlem längre
Vilken underbar stund du måste haft!
2014-11-09

  louisegirl
Så gudomliga, är de små <3
Fint i text och bild!
2014-11-09

  i af apa
härligt...!
2014-11-09

    ej medlem längre
En poet å låtskrivare vid fem å de har ju sån fantasi i de åren....
2014-11-09

    ej medlem längre
Skrift, språk och musik i en sådan liten knatte! Så stolt du måste vara! Underbart.
2014-11-09

    ej medlem längre
Hela händelsen är ju som en saga, en dikt i sig! Trevligt!
2014-11-09

    ej medlem längre
Fint att ha lite fantasi...
2014-11-09

  Stefan Albrektsson
Ha, ha, ha - ja, det är djärvt att som femåring skriva sin första låt och välja att göra texten på arabiska (Mozart gjorde ju inget på arabiska... vad jag vet)!!! Vad månde han bliva?!?
2014-11-09

    Bo Malte
...*L*...
2014-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP