Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ska de´va´

-Er chef kallas god är han Gud Gunder?
-Nej du inte alls men han har ju stunder
då han gör gott för oss
blir till ett lovande bloss
det ser vi som ett mirakel ett under!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-09 10:19



Bookmark and Share


    prima donna
:) kul!
2014-11-15

  Maria Sundelin VIP
Hihi
Jjag hoppas på många bra sunder
2014-11-15

  Åse Tropp VIP
Humor, härligt!
2014-11-15

  Lars Hedlin
Gillas!
2014-11-11

  ULJO
Ja du kan du. Roa oss med dina kluriga limerickar
2014-11-09

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt*TACK*
Tänk*Värd*
Ja*UNDER*
de*händer på*några*SEKUNDER*/Kram
2014-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt