Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

For fram som en torped!




En brevbärare ifrån Ullared
bytte fordon från cykel till moped

Borde han inte gjort
Gick alldeles för fort

Nu måste det uppsökas ortoped




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-10 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST