Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Jonas Wängestam


Kärlek

 

Jag försökte följa

de oskrivna reglerna

att vänta och se

Men jag kan inte vänta

Jag älskar dig

som barn älskar ett annat barn

kravlöst, lekfullt och fritt

som håller varandras händer och undrar

- Vad ska vi leka nu?




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 497 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-11-12 15:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En UNDERBAR text, lockar mig att drömma mig bort till kärlekens förlovade land. WOW!
2017-08-18

  DominiQueen
BOKMÄRKS!!!
Tack
Blessed be
2015-08-16

  DominiQueen
åååå så fint - ungefär så Älskar jag med
spontant som ett barn - busigt :-)
2015-08-16

  Arowana
Underbar lek. Kärt.
2014-11-15

  Oscar E Quinn
Fina ord..
2014-11-12

    Bo Malte
fint...
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström