Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömlösa nätter

klockan i mitt sovrum
tickar som en dåre

jag kan inte sova
alla ljud förstoras
alla mina andetag förminskas

när jag blundar passerar
svarta skuggor förbi
svart natt målar svartaste svart

jag är vaken

detta är ingen viloplats
detta är ingen avslappning

borde vara någon annanstans
någon har tagit drömmarna

utan drömmar
utan sömn
inga drömmar kvar
inga helande drömmar i natt
bara jag och klockans tickande
balanserande som punkten
mellan natt och dag




Fri vers (Prosapoesi) av Henrik Sjöberg
Läst 443 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-11 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg