Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog livsglädjen vägen


Jag möter människor med tunga ok på axlar
En global vilsenhet där tryggheten blivit
hotad

När media fyller våra sinnen med virus
Bär vi runt på ledsna tankar

Jag vill se glädjens tårar på din kind och
inte mötas av den kalla vind där vi alla
blir vardagens förtappade själar

Låt oss fylla oss med glädje så länge vi
lever

För när livets timglas rinner ut finns
ingen säkerhet att livet för oss inte
tar slut. Rozsi.Kovacs




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 289 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-11-12 17:30



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det är viktigt att glädjen får plats
i våra liv.
2014-11-13

  Lars Hedlin
Bra och insiktsrik text!
2014-11-13

  Palett
Tankeväckande fin text !
2014-11-12

    ej medlem längre
Vilken fin text.
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs