Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alldeles under mitt hjärta

Du är nu nära mitt hjärta,
hör mitt hjärtas slag.
Liten mycket liten,
men växer varje dag.
Kan du höra min röst än,
känner du redan min kärlek.
Hur mycket jag längtar,
till du är här hos mig.
Kan se dig i min tanke,
lika tydligt som om du var här.
Du mitt lilla frö,
som gror inom mig.
Alldeles under mitt hjärta.




Fri vers av Ann-sofie.
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-14 09:10



Bookmark and Share


  Johan-70
En mammas kärlek, fint.
2014-11-14

    Bo Malte
fint...
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.