Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon beskrev

 


Hon beskrev den själsliga styrka
hon måste mobilisera för att orka
leva i ett nytt land och en ny kultur.


Hennes bakgrund som skådespelare
från mellanöstern ledde till känslor
av hjälplöshet


Handslaget var förvånasvärt svagt




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-14 18:54



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Starkt. Och den sista raden sammanfattar situationen så väl.
2014-11-15

  ULJO
En text med tyngd och stor viktighet
2014-11-14

    ej medlem längre
Ja, att vara flykting är inte lätt!
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP