Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=zLXneV363No Egen bild från min fotvård hemma i går.


Ta av dig skorna.


"Varje gång du tar av dig skorna

så medge att det känns skönt"

sjöng Povel Ramel redan 1964

och nog är det skönt att både

höra och göra detta så ofta

som det bara är möjligt

och slappna av till

ande kropp och själ




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 611 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-11-14 20:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Så skönt det låter!
2014-11-26

  Ljusletaren
Verkar skönt! /kram
2014-11-19

  mare VIP
;)))
2014-11-17

  ULJO
Ja precis, barfota en befrielse. Fint tema
2014-11-17

    maija tuori

Ja, jag var hos min fotvårdare senast i somras som balsam för själen :)
2014-11-17

  ResenärGenomLivet VIP
Åh, så skönt det låter...
2014-11-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Visst är det så...tack för rådet
2014-11-15

  louisegirl
Så skönt ..
2014-11-15

  Chawa VIP
Så skönt... som ett rofyllt barn, bara ta emot och låta sig pysslas om..!
2014-11-15

    ej medlem längre
En underbar känsla!
2014-11-15

    ej medlem längre
Härlig påminnelse!
2014-11-15

    ej medlem längre
Det ser skönt ut att få lite omvårdnad.
2014-11-15

    ej medlem längre
Det är Gott!
2014-11-15

  Carl Mikael Fäldt
Härlig uppmaning!

Nakna fötter känner ytan av skapelsen!

Tack för din text!
2014-11-14

  genni VIP
Härligt foto. Själv ger jag ibland fotmassage åt mina arbetskamrater. Bara för att jag gillar att visa dem uppskattning och jag vet att man blir trött i fötterna som uska, kram <3
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP