Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så var det dags igen. Tjejerna laggade mat till föreningens herrar. Egen bild.


Herrmiddag i Den Öppna Dörren


Tio kilo potatis

skalade jag

och min

norska

väninna


Stämningen

vid borden

god och

uppsluppen

som vanligt


Alla är vi

mycket

speciella

och unika

på alla sätt


Aldrig några

hårda ord

eller kritik

utan bara

kärlek...


Å, vad jag

trivs i denna

gruppering

av så älskade

medmänniskor




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-11-14 22:41



Bookmark and Share


  anits VIP
En fin gemenskap skriver du om här, underbart!
2014-11-26

  mare VIP
Låter underbart ;)
2014-11-23

    Dan Myrbeck
Härligt! Som hungrig viking äter jag MYCKET potatis!
2014-11-19

  Ljusletaren
Kärlek på hög nivå/ kram
2014-11-19

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint att kunna göra så här...det var säkert uppskattat...
2014-11-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Det är det bästa som finns...sann gemenskap
2014-11-15

  bittemi VIP
Fin gemenskap du beskriver här
2014-11-15

  louisegirl
Skönt med så fin gemenskap..
Fint skrivet!
2014-11-15

  Eva Helene VIP
Skönt att hamna i rätt sammanhang som du har lyckan att få göra.
2014-11-15

    ej medlem längre
En gemenskap som stärker och gläder.
2014-11-15

    ej medlem längre
Att dela med sig på alla sätt.
2014-11-15

  Stefan Albrektsson
Det är fint med sann gemenskap - och gemenskap som sitter till bords och avnjuter mat tillsammans är speciellt.
2014-11-15

    ej medlem längre
Det låter bra!
2014-11-15

    ej medlem längre
Vilken fin gemenskap, stärker själen!
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP