Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur vinden (krevad)

en krevad
serenad
 

utspridd
ur brännvid

förbi
så fri

en sekund
en lund




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-16 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric