Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: OmE och Stiff  Little Fingers


Punksonett

 

There is no justice in the Law and order

there's no justice in it, no there’s none

there is no Andlighet all spirits gone

there is no Ömsinthet below the border

 

If you want justice you will have to run

into another world, a better order

man kanske stöter sig med några Lorder

men ändå vinner Ömsesidigt Fun

 

 

I'm not trying to say we're always right

broar, sonetter ska väl inte brinna

för livet är väl inget jävla test

 

No one's saying that it's black and white

men vissa floder måste dock tillsammans rinna

för att förena sig i livets fest

 

 

 

 

 

 






Bunden vers (Sonett) av Nanna X
Läst 764 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-11-17 14:55



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
HA! Vilken mild sonettväv du fick till av SLF-låten. Måste dock tänka bort J. Burns röst vid läsningen, eftersom din ton är vackrare! Nog tycker jag sonetter ska brinna - som här. 9 eldar av 9 möjliga!
2014-11-18

  Staffan Nilsson
Här finns en tafatt ömsinthet som det är hur lätt som helst att omfamna.
2014-11-17

  lodjuret/seglare VIP
This is really you, and you have to do det bästa av att vara just du. Få, om ens någon, could do such a thing.
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X