Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjällmarodörens äventyr


En skoterentusiast från Sälen
på snötur så lycklig uti själen

Sin maskin han testade
omgivning förpestade

Efter lavinen saknades skälen




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-18 19:01



Bookmark and Share


  Respons VIP
Härlig limerick!

2014-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST