Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt yngsta barnbarn - fem år - fick äran att välja tårta och tog denna för den var "mest tjejig" tyckte han:-) Bild av dotter Sara Forslund


Födelsdagstårtan


Den bästa dagen i mitt liv

bland de mina och vänner

faktiskt blir det bara

bättre och bättre

dag för dag...


Tack till alla

som gjorde

min dag så

minnesrik

glädjefylld




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-11-22 22:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint Bibbi, det värmer i hjärtat!
2014-11-26

    Dan Myrbeck
Bättre retroaktiv
än inaktiv -
GRATTIS!
2014-11-25

  Ljusletaren
Så urbota gulligt gjort av ditt barnbarn att välja detta motiv *värmer i hjärtat*
Härligt att din dag blev så bra/kram
2014-11-24

  Eva Helene VIP
Hjärtevärmande läsning. Och en riktigt tjejig tårta skulle det vara såklart! :)
2014-11-24

    ej medlem längre
Stort Grattis Bibbi!

Kramar från mig!
2014-11-23

    ej medlem längre
Så fin tårta du fick...trevlig dag!
2014-11-23

  mare VIP
Happy Birthday
to you ;)
2014-11-23

    ej medlem längre
Du är värd allt gott!!
2014-11-23

  louisegirl
Stort grattis Bibbi <3
2014-11-23

    ej medlem längre
Va fint Birgit, en glädjens dag med vänner å de som står dig nära, grattis! Birger
2014-11-23

  i af apa
GRATTIS!!
2014-11-23

  Stefan Albrektsson
Grattis igen! Tårtan ser söt ut!
2014-11-23

  Vanja-Kristina Morgell
Grattis!
2014-11-23

  anits VIP
Ett stort grattis till dig Bibbi! Kram!
2014-11-22

    ej medlem längre
Stort varmt Grattis fina Bibbi!
Härlig tårta! :))
2014-11-22

  ResenärGenomLivet VIP
Såg att du hade fyllt år...många varma grattis får du från mej...kram...
2014-11-22

  Annie b'larsson VIP
Grattis Bibbi! Du är troligen lyckligare än många. Trots allt.
2014-11-22

    ej medlem längre
Oh happy day!

Grattis till dig Bibbi. Vad fint med tårtbilden. Häftigt med bild/fototårtor.
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP