Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har inga gränser

du lovar mig allt
allt jag kan se och känna

musiken slutar aldrig
dansen snurrar upp mot himlen
glädjens stund är här

tiden är en dyrbarhet
kasta inte bort den

du lovar mig allt
allt jag kan drömma om




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 470 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-23 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg