Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter stridens hetta

jag är en soldat
dammar av vapnet
kulsprutan talar skarpt
till min fördel

jag spyr ut orden
det går inte stoppa mig
det går inte hejda mig

jag tar mig fram
med den sista
gnutta kraft jag har kvar

jag skjuter ut orden
tänker inte först
jag tänker sedan

jag gapar och skriker
jag tänker sedan
då är skadan redan skedd




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-23 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg