Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då jag haft speciella behov av Guds beskydd sista tiden fick jag på min 75 årsdag av son med familj denna fantastiska present. Inspiration Psaltaren 91 THE MESSAGE Bild av min son Daniel Forslund.


Skyddsängel med duva.


...ondskan kommer

inte åt dig;


...inget skadligt

kommer över

tröskeln


Han befallde sina änglar

att skydda dig

överallt

där du går




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-11-24 10:47



Bookmark and Share


  anits VIP
En fin och kärleksfull gåva!
2014-11-26

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket trygghet i dina ord...underbart...
2014-11-25

  Connie
Helt underbart fint!
2014-11-25

  Carl Mikael Fäldt
Underbart Bibbi!

Stort grattis dessutom!
2014-11-25

    Annika J
Tack för att du påminner om allt gott i livet genom din diktning! Att det är Någon som har makt. Nåd!
2014-11-24

  walborg
Fint - och grattis!
2014-11-24

  Ljusletaren
Så vackra ord och så bra present!
/kram
2014-11-24

  Eva Helene VIP
Fin tanke i en kärleksfull gåva.
2014-11-24

    ej medlem längre
Ja, trygghet söka vi många!
2014-11-24

    Dan Myrbeck
Arbetsmarknaden för skyddsänglar har tyvärr förbättrats den sista tiden på vår alltmer oroliga jord.
2014-11-24

  Marita Ohlquist VIP
Underbar present
Bör stå på hedersplatsen.
2014-11-24

  louisegirl
Så fin gåva..

2014-11-24

    ej medlem längre
Vilken underbar gåva.
2014-11-24

    ej medlem längre
Beskyddande är viktigt.
2014-11-24

  Stefan Albrektsson
Vilken vacker gåva!! Och visst är the Message en underbar parafras?!? Har haft den på engelska länge, och nyligen svenska NT.
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP