Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
23.11.2014 Söndag. Tro på mig, mina ord. Ordsallad serverad, Bon apetit


Mina ord

Jag bäddar min längtan med förhoppning att åter vakna till toner burna av kärleken. Men oj, så många hinder som reser sig likt en vägg av förbittrade misslyckanden - som kallar fram tårar i stora horder - och en verklighet som biter sig fast i sanningen.

Allt jag gör, är släpper taget och vandrar vidare - utan början eller slut - med orden som bär mina tecken åt de nyfikna och ordfattiga själarnas sökande av sinnesro.

Ägnad åt den vilset sörjande anonymiteten, som alltid blir röjd.




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-24 12:45



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Jag hör och tror dina välformulerade ord, som verkligen "bär mina tecken"! En ordsallad med starka kryddor.
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP