Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill hämta havet

Vill hämta havet
och fylla flaskan
smaka saltet
och trigga törsten
svälja skummet
och väcka viljan

Vill vinna vågen
och styra kursen
slicka sältan
och segla uppåt

Vill möta molnen
och famna flaken
dricka droppar
och slita slöjor

Vill stryka stjärnor
och samla stoftet
svepa strålar
och sluka sfären

 




Fri vers av Filifjonkan
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-24 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filifjonkan