Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge ett år som älskar

Ta det år
som sårade
Ta det år
som skadade
Ta det år
som hatade

Ge ett år
som läker
Ge ett år
som smeker
Ge ett år
som älskar

Ge mig ett år
precis som du

 




Fri vers av Filifjonkan
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-30 21:22



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en väl framförd önskan, ja !
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Filifjonkan