Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran

Som en blomma miste du din ståt
och vissnade bort ur grönskan
Med smärta och sorgens gråt
undrar vi över din önskan
Du hoppade hastigt ur tiden
och lämnade oss utan svar
Nu har du kanske nått friden
men offrat oss som lever kvar




Bunden vers (Rim) av Filifjonkan
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-03 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filifjonkan