Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill lossna...

Vill lossna
ur gropen
svag och tärande

Vill lyfta
mot himlen
lugn och bärande

Vill fästa
i solen
stark och närande

 

 




Fri vers av Filifjonkan
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-29 19:31



Bookmark and Share


  Elisabeth H
Fin!
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Filifjonkan