Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var fanns du?

Var fanns du
när jag klättrade
och nådde högt
Var fanns du
när jag ramlade
men reste mig upp
Ja, var var du
bland höga träd
och vassa stenar

Var finns du
när jag klättrar
och når högt
Var finns du
när jag ramlar
men reser mig upp
Ja, var är du
bland höga krav
och vassa viljor

 




Fri vers av Filifjonkan
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-25 07:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina ord som säger mycket.
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Filifjonkan