Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hallbyrån efter 75 årsdagen. Lägg märke till Princessgåvan från yngsta femåriga barnbarnet och slantarna framför och mycket annat för mig personligen intressanta små gåvor och teckningar från barnbarn. Egen bild.


Shower Gel & Shimmer Lotion Princess


Där fanns värmeljusstake

med silverfat och

poppcorn på tråd


runt om tyvärr

redan uppätna:-)


pappersblomma

med klocka och


de fantastiska

teckningar


så obeskrivligt

personliga


med typiska

bilder på

farmor

och

mormor

så exakt

utmärkande

för mig


Så stolt

över mina

fem barn

med familjer de

åtta barnbarnen

och

barnbarnsbarn

med föräldrar


Så rik jag blivit

på ålderns höst


Från äldsta barnbarnet

utlagt på facebook:

"Hipp hurra du är så bra! Grattis på födelsedagen! Du är älskad av såväl barn som barnbarn som barnbarnsbarn"

Ett enda stort tack från en lycklig mor, mormor, farmor, farmorsmor och svärmor.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-11-25 08:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trevligheters trevligheter!
2014-11-27

  M M Mannheim VIP
Det måste vara härligt med fem barn och resten.
2014-11-26

  anits VIP
Så fint kärleksfullt och tacksamt skrivet!
2014-11-26

  Bo Himmelsbåge
Roligt med en sådan fantastiskt uppvaktning på födelsedagen av hela tjocka släkten och inte minst av alla barnen...
Särskilt kan väl noteras de halvätna popcornen att dela med ett barn...

Måste ha varit en mycket lyckad fest!
2014-11-26

  walborg
Gläds med Dig
2014-11-25

  ResenärGenomLivet VIP
Man känner din glädje och tacksamhet i dina ord...
2014-11-25

  Eva Helene VIP
En rosa dröm för en prinsessa, evigt ung! :)
2014-11-25

    Dan Myrbeck
Fantastiskt! Ja har aldrig sett uppätna popcorn förut. Och du
måste vara ett biologiskt mirakel:

BÅDE mormor OCH farmor!

2014-11-25

  Palett
Du skriver så kärleksfullt om dina kära
och om din dag. Fin läsning !
2014-11-25

    ej medlem längre
Fint skrivet om din lyckliga dag!
2014-11-25

    ej medlem längre
Vilken rikedom. Vilken lycka.
2014-11-25

  louisegirl
Vilken rikedom <3
Underbart!
2014-11-25

    ej medlem längre
Älskad, älskande Bibbi
2014-11-25

    ej medlem längre
Var välsignad Bibbi!
2014-11-25

    ej medlem längre
Det är rikedom! Livets verkliga guld!
Underbart Bibbi! Blir alldeles varm i hjärtat! :)


2014-11-25

  aol
Du har sån lycka kärlek med dej till dina kära på din vandring genom livet mot det stora ljuset kram Till dej Bibbi,
2014-11-25

  Stefan Albrektsson
Så fint!! Det här gör att det glittrar i ögonen: "Du är älskad av såväl barn som barnbarn som barnbarnsbarn".
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP