Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man leva med ett hål i sitt hjärta?


Du fick med dig en bit av mitt hjärta när du gick

Ge mig mitt liv tillbaka
och jag ska försöka
pussla ihop det så gott det går

Det är några bitar som är kantstötta och fula
men det ska nog funka ändå

Ojdå en bit är visst borta
men det gör nog inget
Behåll den om du hittar den
jag ska nog kunna bli hel trots det




Fri vers av Ikna
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-04-06 13:28



Bookmark and Share


  john ekström
Gillade denna skarpt.

"Det är några bitar som är kantstötta och fula
men det ska nog funka ändå"

ett hål i hjärtat, en borttappad bit, jag tror att han hittar den, som ett minne från dig.
2006-09-09

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Här får jag läsa om sårbarhet och styrka i en väl avvägd blandning, det är också en konst. Mycket bra ordat !
2006-04-06

  Soessan
Underbar :D Denna dikten berörde mig helt!

Fick den tanken att man kan gå vidare, fast man förlorat den man älskat mest någonsin.
Poetiska mästarinna =)
för att få uttrycka stundens känsla!
2006-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ikna
Ikna