Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En barndomssång som blev så levandegjord denna afton. Bild Google http://sionstoner.blogspot.se/search/label/I%20den%20stilla%20aftontimma


I den stilla aftontimma


"I den stilla aftontimma,
medan löftets stjärnor glimmar,
flyr min tanke hem från gruset
till Guds barn i fadershuset."


Ibland är min hemlängtan

större än vanligt...

också för att denna jord

blir mer och mer otrivsam

kärlekslös och hård...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-11-28 19:24



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tyvärr måste ja instämma, men det gäller att hitta ljusglimtarna och förstärka dom.
2014-12-02

    maija tuori

Så är det min vän ,håller med dig !
2014-12-01

    ej medlem längre
Vi får stå emot det otrivsamma o hårda. Dina ord gör allt varmare.

Grattis också till mest uppmärksammade..
2014-12-01

  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen denna känslan så väl...
man längtar hem...
2014-11-30

  Bo Himmelsbåge
Den enda Verkliga Sanningen, Guds Eviga Kärlek finns alltid att tillgå... vi får ty oss till denna när tillvaron på Jorden blir för hård!
2014-11-29

    ej medlem längre
Ja, sant, men vi har ju Kristi jublande glädje ibland å våra vänner å släkten som du ber för som önskar dig ett riktigt långt å rikt Liv. Tänd ett ljus för innerst inne....
2014-11-29

  walborg
Visdom att kunna se allt klarare, men tungt också
2014-11-28

  Eva Helene VIP
Tack för ljus i mörkret Bibbi!
2014-11-28

    ej medlem längre
Ja så är det......verkligen....inte kan man trivas i allt elände.
Ett bokmärke till.
2014-11-28

    ej medlem längre
Så otroligt vackra ord.
2014-11-28

  louisegirl
Bibbi, jag blir mållös, helt underbar <3
Bokmärke
2014-11-28

  Marita Ohlquist VIP
Det blir värre och värre, undrar ibland vad som komma skall.
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP