Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild: Jonas Wängestam


Orangea nätter



När vi älskar blir jag helt orange
Du skiner som solen, säger du
Jag känner mig innebränd
av dina många undrande vägar
Då klappar du min eld
med nya frågor som flyger ovanför oss
Ibland blir de små tårdrypande molntussar
de försöker släcka branden
men du samlar dem i glas
Snart står de överallt
för säkerhets skull




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 425 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-11-29 13:16



Bookmark and Share


  Arowana
Intressant hur färgen orange kan inspirera till tankar. Skrev själv en text för några år sedan med titeln "Orange".
2015-06-09

  Connie
Din eld som små värmeljus, grymt bra!
2014-11-29

  Mats Edin VIP
Klappar eld med frågor - lyfter!
2014-11-29

  Lars Hedlin
Bra starkt varmt!
2014-11-29

  Quasimodo
Fint och starkt om kärlekens många nyanser!
2014-11-29
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström