Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från min sons blogg. Illustration: Anders Kämpe


Humor i helgade hyddor.


Jag tillåter mig

se med lite humor

på pensionstvisterna

i ett visst sammanhang

som jag tidigare berört




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 1264 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-11-30 19:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Med humor kommer man långt...:-)
2014-12-01

  louisegirl
Klockren ;)
2014-12-01

  Stefan Albrektsson
Japp, där satt den. : ) Det går att håva in pengar...
2014-12-01

  walborg
Där satt den!!!
2014-11-30

  Palett
Humorn ä en härlig krydda !!
2014-11-30

    ej medlem längre
Humor är en gåva!

2014-11-30

    ej medlem längre
Haha......Det lär nog behövas om det skall räcka till.;)
2014-11-30

    ej medlem längre
Ha ha jag fattar Nada!
2014-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP