Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Han har offrat sig själv för oss för att friköpa oss från all laglöshet och rena åt sig ett egendomsfolk, som är uppfyllt av iver att göra goda gärningar". Inspiration Titus brev. THE MESSAGE. Bild Google


...rena åt sig ett egendomsfolk


"Ty Guds nåd

har blivit synlig

som en räddning

för alla människor"


Gud har berättat

att han vill ge och förlåta.

Alla kan bli räddade!


Han visar hur man vänder

ryggen åt ett liv utan Gud,

styrt av våra begär,

och hur man lever ett liv

tillsammans med Gud

och till hans ära.


Detta nya liv börjar nu,

som ett smakprov

på den härliga dag

då vår store Gud och frälsare,

Jesus Kristus, uppenbarar sig.


Han offrade sig för att rädda oss

från ett ont, tygellöst liv till ett gott,

rent liv, för att göra oss till ett folk

som är ivrigt att göra gott,

ett som han kan vara stolt över.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-12-01 17:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Va fint!
2014-12-03

  Eva Helene VIP
Hoppfullt, fint!
2014-12-02

    Dan Myrbeck
Bra skrivet!
2014-12-02

  Ljusletaren
Mycket bra ordat/ kram
2014-12-02

    ej medlem längre
Tänker på en gammal sång: Börja om än en gång i mitt liv...
2014-12-01

  ResenärGenomLivet VIP
Man kan alltid börja om...hoppfulla ord...
2014-12-01

    maija tuori

Sanna rader.
2014-12-01

    ej medlem längre
Vackra är dina ord.

2014-12-01

  aol
Så hoppfullt vackert skaldat vännen
2014-12-01

  louisegirl
Hoppfullt och fint skrivet!
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP