Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
grger


De obrytbara kämparna

Jag ska smeka er kind
och finns det spår av tårar
ska jag torka dem med min

Jag vill ge er världen
och se er lyckas i livets ändlösa kamp
där jag inte riktigt kunde nå fram
För jag älskar er i tid och evighet

Och om jag skulle dö före er
vet ni varför era kinder känns varma
när höstens iskalla vindar
försöker piska och bita ert ansikte rött

Livet är inte enkelt för de obrytbara kämparna
Vi är de överlevande som spolats upp på land
När vi kämpade gjorde vi det tillsammans
slogs med den smärta vi sett i varandra

Jag står här med min kärlek
öppen att ta emot er i min famn




Fri vers av Lady Greensleeves
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-04-06 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Greensleeves
Lady Greensleeves