Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:)


Vansinne

Ditt smala, fantasilösa, uppstoppade, lealösa, Vansinne.

Karva det ur min kropp, alla svaren du söker och vill ha.
Vad kan jag ge dig, vad suktar du efter?

Vansinne

Du famlar i mitt inre, som en döende, född i tomhetens gapande, nattsvarta, ofödda, mörker.

Blott en strimma ljus, svarvar mina konturer, en osynlig hand drar i mina sinnen.

Mina Vansinnen...




Fri vers av Lady Greensleeves
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-19 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Greensleeves
Lady Greensleeves