Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
m


Monstret i parken

Du hade rött läppstift

kladdat det runt hela munnen

i hela ansiktet och på hakan

tårar hade fått mascaran att rinna

breda svarta ränder

Himlen var täckt med moln

natten ännu mörkare

kanske

Eller var det bara du

Dina spår drogs ut av stormen och försvann

Snö virvlade sig upp mot dina bara ben

tröjan du köpt för denna kväll

hade slitits sönder i trasor på din kropp

Du märkte inte att du frös

att dina händer var alldeles blå

Den mörka skepnaden

du försökte komma ihåg

var ett monster med huggtänder och

yvigt spretigt hår

Din kropp lämnade din själ kvar i parken

och allt du önskar

att nu blir igår




Fri vers av Lady Greensleeves
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-12 20:42



Bookmark and Share


  SMLU
Underbart!
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lady Greensleeves
Lady Greensleeves